Élet-Stílus

Kiderült az igazság a fiúról, aki a családja előtt veszítette el a szüzességét

Akkora hoax, mint ide Szingapúr!

Az itt látható fotó egy olyan cikkben (is) szerepel, amelyet több mint 500 ezren olvastak. Persze, hiszen a sztorit közlő East Asia Tribune olyan körítést írt (mondjuk ki: talált ki) hozzá, ami módon mágnesként vonzotta az olvasókat.

szuzesseg-hoax-1

A cikkben azt állították, hogy a képen egy fiatalember első szexuális aktusát láthatjuk (és rajtunk kívül még sokan mások). Az „egyik rokon által elmesélt” sztori szerint a szingapúri fiú családjában az összes férfi ilyen módon veszítette el szüzességét (magyarul mindegyiknek egy seregnyi rokon nézte végig az első szeretkezését, mintha csak valami házi videó vagy a gyerek iskolai előadása lenne).

Több site-hoz hasonlóan a BuzzFeed is utánajárt a történetnek, és kiderítette, hogy nemcsak a sztori, de az azt közlő lap, és annak valamennyi üzleti kapcsolata is

óriási nagy kamu.

A képet az East Asia Tribune című lap egyik munkatársa találta egy kínai weboldalon. A fotó alapja nem más, mint egy régi mém (eredetileg egy 2012-es pornófilmből – a képen beazonosíthatóak a filmben látszó bútorok, és még a világításhoz használt kábel is felfedezhető).

Amelyre aztán a lap okos szerkesztői rámontíroztak még egy embert, és kitalálták hozzá a fentebb ismertetett háttérsztorit (hogy a család végignézi, ahogy a fiatalok döngetnek),

és aztán eladta ezt, mintha egy saját cikk lenne.

Szuper, hogy immár kiderült, hogy csak hoax (kitalált történet) az egész, és azt is kioknyomozták, hogy az East Asia Tribune nemhogy nem rendelkezik 23 országban irodával (mint ahogy azt állítják az impresszumban), de semmi nem bizonyítja, hogy az egész oldal egy ordas nagy kamu; éppúgy, mint az általa hivatkozott Asia News Union Service (aminek már a rövidítése is gyanút kellett volna, hogy ébresszen – ANUS,  hahaha!).

De ettől még ezt a hülyeséget több mint 500 ezer ember bevette, ráadásul a hazugság kiagyalói még kerestek is rajta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik