Élet-Stílus

Kanadában áll a világ első, idegen csészealjaknak szánt leszállóhelye

Az apró kanadai városka, St. Paul a kanadai függetlenség századik évfordulóján, 1967-ben állította fel a százharminc tonnás leszállóhelyet, melyről az idegenek néhány lépcsőfokot sétálva máris megérinthetik lábaikkal végtagjaikkal a talajt. (Feltéve persze, ha nem lebegnek!)

ufo-landing-pad (3)[6]

A kör alakú betonemelvényen Kanada térképe is látható, melynek kövei a tíz tartományból, illetve a három területről származnak. Az építményben átadásakor egy időkapszulát is elhelyeztek, melyet a város vezetői száz évvel később, 2067-ben nyithatnak majd fel.

ufo-landing-pad-56

Az építmény alatti területet a város vezetése nemzetközi területté nyilvánította, ezzel jelképezve azon reményeit, hogy az emberiség nemzetek közt dúló háborúk nélkül lesz majd képes vigyázni az űrre, a jövőbeli űrutazások minden intergalaktikus lény számára biztonságosak lesznek, sőt, az érkezőket örömmel látják St. Paulban is.

ufo-landing-pad-22

A kilencvenes években egy kerek, csészealj alakú épülettel is gazdagodott a fura hely, melyben fura gabonakörök, mutáns marhák, idegenek feltételezett leszállóhelyeinek fotói és fura, idegeneknek tulajdonított tárgyak kaptak helyet.

3510147705_4d7ee25dca_b

A területen sajnos még egyetlen idegent sem láttak, sem a kicsi zöldek, sem a nagy fehérek közül, de 2000-ben egy ufókonferenciát rendeztek itt, sőt, a turizmus is láthatóan élénkült a környéken.

14957977094_7182ed78fc_b

Fotók: Amusing Planet, CanadaGood, pokoroto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik