Élet-Stílus

El akarta kábítani, meg akarta erőszakolni munkatársát – lebuktatták

Három nő vette észre az étteremben az aljas próbálkozást.

Sonia Ulrich és barátnői, Monica Kenyon és Marla Saltzer furcsa jelenetre lettek figyelmesek a Fig nevű Santa Monica-i étteremben. A bizarr estéről született egy Facebook-bejegyzés is, amelyet több mint százezren osztottak meg.

Az étteremben a következő történt: Sonia épp sztoriban volt, amikor Monica észrevette, hogy a szomszédos asztalnál ülő férfi – miközben randipartnere kiment a mosdóba –

valamit beleöntött a nő poharába.

Egy fekete fiolából löttyintett valamit az italba. A három barátnő azonnal tanácskozásba kezdett; mérlegelték, mit lehet ilyenkor tenni.

Mivel Sonia úgy érezte, nemi erőszak lehet a dologból, meg akarta akadályozni – kiszaladt a nő után a WC-be. Megkérdezte tőle, mióta ismeri ezt a férfit, és eléggé meglepődött, mivel valami olyasmire számított, hogy ez az első randijuk. Ehelyett az alábbi választ kapta:

Az egyik legjobb barátom. Másfél éve együtt dolgozunk.”

Eközben Sonia két barátnője az étterem alkalmazottaival tárgyalt arról, mit lehetne tenni.

A nő visszatért az asztalhoz, és 40 percen át beszélgetett munkatársával (úgy, hogy közben tudta, hogy a férfi el akarta őt kábítani, és vélhetően meg akarta erőszakolni); ezalatt a férfi végig győzködje, hogy igyon, de a nő nem is kortyolt bele az italba. Az eltelt idő elegendő volt arra, hogy az étterem alkalmazottai ellenőrizzék a biztonsági kamera felvételeit, és azon világosan látszott a férfi tette.

A számítógépünk elromlott, ezért várni kell egy kicsit a számlára”

– mondták a férfinak, de a számla helyett a Santa Monica-i rendőrök érkeztek. Amikor jelezték a férfinak, hogy velük kell mennie, egyáltalán nem lepődött meg, és nem is kérdezte az okát – csak felállt, és távozott velük.

A három nő rengeteg pozitív visszajelzést kapott az eset után. Azért osztották meg a történetet a Facebookon, és azért kértek további megosztásokat, hogy mások is járjanak el így, avatkozzanak be, ha úgy érzik, segíthetnek valaki(ke)n.

facebook/sonia.ulrich
facebook/sonia.ulrich

Ajánlott videó

Olvasói sztorik