Élet-Stílus

Őrizetben az anya, aki ájulásig ült kétéves fia fején

gyermekbántalmazás (Array)
gyermekbántalmazás (Array)
Az amerikai nő engedelmességre akarta nevelni gyermekét a kegyetlen módszerrel.

Letartóztattak és gyermekkel szembeni kegyetlenkedés vádjával eljárást indítottak egy Georgia államban élő nő ellen, aki a helyi hatóságok állítása szerint addig ült kétéves fia fején, míg a gyerek elájult, és kórházba kellett szállítani – jelentette a helyi sajtó. A Kennesaw városában élő Susan Elizabeth Kelley a rendőrségi iratok szerint „túlzó fizikai és lelki fájdalmakat” okozott tettével.

A nő a rendőrségi jelentés szerint egy törülközőt rakott egy fából készült étkezőszékre, fia fejét a székre helyezte, majd ráült a gyerek fejére. A jelentés szerint Kelley egy órán keresztül ült teljes testsúlyával ránehezedve a gyermeke fejére, hogy „engedelmessé tegye”.

A kisfiú végül elájult és kórházba kellett szállítani. A beszámolók szerint várhatóan teljesen fel fog épülni sérüléseiből. Az esetről szóló beszámolók azt nem részletezték, hogy a gyerek milyen sérüléseket szenvedett el.

A nőt az eset miatt letartóztatták, majd kiengedték, miután letette a több mint 55 ezer dollárban meghatározott óvadékot. Ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádban, a helyi törvények alapján legalább öt, de akár húsz évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik