Élet-Stílus

Utolsó kézfogás a hét legszívszorítóbb fotóin

Egyszerre került az ontarioi Kingston kórház intenzív osztályára Chris Minnini édesanyja és édesapja. A férfit harmadszor diagnosztizálták tüdőrákkal. A párja szívrohamot kapott.

Szomszédos kórtermekben helyezték el őket, hogy amennyire lehet, egymás közelében maradhassanak. Néhány nappal később, amikor a férfi érezte, hogy közelednek az utolsó percei, azt kérte az orvosoktól, hogy utoljára még találkozhasson élete szerelmével.

Fotó: Chris Minnini / Imgur
Fotó: Chris Minnini / Imgur

Chris Minnini és a bátyja is ott voltak a szüleikkel a kórházban. A 21 éves férfi, az Imgurra feltöltött fotója mellett azt írja, hogy ez volt az első alkalom a kórház történetében, amikor két, létfenntartó gépekre kapcsolt páciens egy szobában volt. Chris azt a pillanatot örökítette meg, amikor az apja megfogja az anyja kezét, miután utoljára távolították el a lélegeztetőcsövét. Az utolsó érintés sokat jelentett neki, akkor is, ha közben a szerelme altatásban volt.

Fotó: Chris Minnini / Imgur
Fotó: Chris Minnini / Imgur

A férfi május 4-én, békében hunyt el, 58 éves korában. Párja azóta már otthon lábadozik.

„Bár csak 21 éves vagyok, elképesztően nehéz volt. De a fotók, és ez a történet sokat segítenek. Az igazi szerelem sohasem hal meg. Mindig együtt, bármi is történjék” – írja Chris Minnini.

(The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik