Élet-Stílus

A füves körömlakk a legújabb menőség

Nagyon hiányzott, most végre itt van!

Ahogy szerte a világban egyre több helyen legalizálják az orvosi és a rekreációs céllal fogyasztható marihuánát, úgy nő azoknak is a száma, akik valamilyen egyéb kreatív módon kívánják felhasználni a növényt. Létezik már marihuánás nutella, készítenek füves fagylaltot, de már léteznek fűkapszulák is, amelyek a nőknek könnyítik meg a menstruációs időszakot. A legújabb fűőrület a marihuánával felturbózott körömlakk, amely sokkal egyszerűbben készül, mint gondolná az ember.

A dolog lényege, hogy egy speciális, átlátszó lakkba keverik bele a megfelelő méretűre morzsolt fűdarabokat, majd az így kapott masszát viszik fel a körmökre. Ebbe a lakkba egyébként gyakorlatilag bármit beletehetünk, hisz most is csak arról van szó, hogy nem csillámot, gyöngyöt, vagy más mintát használnak, hanem egy kis marihuánát.

Az egész dolog egy Santa Clara-i körömszalonból indult, Lousiana Pham ötlete nyomán. A lánynak akkor jutott eszébe, hogy mi lenne, ha füves lakkal festené a kuncsaftok körmeit, amikor az egyikőjük orvosi marihuánát használt előtte. Hogy bevált-e a dolog? Az nem is kérdés! Azóta rengetegen csináltatnak maguknak “zöld körmöket” és szerencsére a műveket megosztják az Instagrammon!

#weednails #weedstagram #dope #haze http://www.buzzfeed.com/leticiamiranda/high-nail-art#.aldvP9OJB

A photo posted by Nina Sativa (@sativa.nina) on Jan 24, 2016 at 12:14pm PST

Ti bevállalnátok a füves körmöket?

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik