Élet-Stílus

3 napig észre sem vette, hogy meglőtte saját magát

Revolvere tisztítása közben átlőtte a karját egy 37 éves floridai férfi, de csak két nappal később fedezte fel sebesülését – jelentette a helyi sajtó, a rendőrségi beszámolóra hivatkozva. A Deltonában élő Michael Blevins csütörtökön a nappalijában ülve kezdte el a .22-es kaliberű pisztoly tisztítását, a fegyvert szoros magához fogva, hogy a kutyája még véletlenül se tudjon a közelébe menni.

Blevins a rendőröknek elmondta: amikor felállt, éles fájdalom hasított a derekába, és azzal a lendülettel arccal előre a földre zuhant. Állítása szerint ekkor hallotta a lövéshangot, majd beverte a fejét a dohányzóasztal szélébe.

A férfi a rendőröknek azt mondta, akkor azért nem érezhette a lőtt sebet, mert a hátsérülésére szedett fájdalomcsillapító, valamint a fején keletkezett sérülése elnyomta a karjában lévő fájdalmat. És még látni sem látta a lőtt sebet, mert hosszú ujjú fekete ing volt rajta, ami eltakarta.

Csak szombaton tűnt fel neki, hogy valami nem stimmel, amikor egy világosabb színű inget vett fel, és azon átütött a vérfolt. Ekkor vizsgálta csak meg közelebbről a karját, és látta meg a ki- és bemeneti nyílást, ami akkor már szinte alig vérzett.

Blevins azonnal kórházba ment, ahol látva a lőtt sérülést, gyorsan rendőrt is hívtak rá, hogy vizsgálják ki, hogyan szerezte azt. A rendőrség végül arra a megállapításra jutott a helyszíni szemle után, hogy véletlen baleset történt.

A helyi Daytona Beach News-Journal megpróbálta elérni a férfit, hogy többet tudjanak meg az esetről, de nem sikerült kapcsolatba lépniük vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik