Élet-Stílus

Kétszer is milliókat nyert a lottón egy rákbeteg nő

Van, amikor igazán jó helyre kerülnek a milliós lottónyeremények. És van, amikor ez kétszer is megtörténik ugyanazzal az emberrel.

„Még mindig nem hisszük el, hogy megtörtént” – mondta el az amerikai sajtónak Gina Short, aki három hónapon belül kétszer is hatalmas összeget nyert lottóhúzásokon. A mellrákkal küzdő nő – aki jelenleg is kemoterápiás kezelésen esik át – az előző hét végén 250 ezer dollárt (68 millió forint) nyert egy észak-karolinai lottójátékon.

Short elmondta: férjével együtt többször is ellenőrizték a szelvényt, mert alig akarták elhinni, hogy jól látják-e a számokat, és tényleg nyertek. Ez nem csoda. A házaspár alig három hónappal korábban az Ultimate Millions nevű lottójátékon az egymillió dolláros (275 millió forint) főnyereményt vitték el. A pillanatról, amikor megtudta, hogy övé a főnyeremény, videó készült.


A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Shortot hat éve diagnosztizálták mellrákkal, és kezelése még mindig tart. Férje elmondta: a nyereményeket teljes egészében a felesége kezelési költségeire használják fel, mert „most ő a legfontosabb”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik