Élet-Stílus

Az ausztrál rendőr egy sas karmai közül mentette ki a kengurubébit

Szolgálunk és védünk - ausztrál verzió.

A múlt hónapban egy ausztrál rendőr megmentett egy kengurubébit, aki azóta nevet is kapott, Cuejoe-nak nevezte el újdonsült gazdája.

Cuejoe árván maradt, miután anyját elütötte egy autó. A rendőr, Scott Mason azonban nem hagyta magára a kis állatot, hanem befogadta azt. Az ausztrál rendőrség által posztolt képek alapján úgy tűnik, a kis kenguru a legjobb kezekbe került.

A különleges barátságról még egy videó is készült.

Azonban az elmúlt hónapban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy eltervezték. Április 27-én Cuejoe épp nyújtózkodott, miközben gazdája dolgozott, ekkor repült felé egy sas, aki felkapta és elvitte a rendőrség területéről.

A sas azonban a területről nem messze leszállt egy társával, a kenguru gazdája pedig sikeresen elkergette őket, hogy megmentse Cuejoe-t. A kis állat viszont nem úszta meg sértetlenül az esetet. Karmolások és sebek borították az arcát és a mellkasát. Rögtön kapott orvosi ellátást, azóta pedig gyógyul.

Valószínűleg hamarosan újra tökéletes állapotban kísérgetheti gazdáját a megoldatlan ausztrál rendőrségi ügyek heyszínére.

(FoxNews)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik