Élet-Stílus

Kőbe vésett-e a sorsunk?

Május 3-án elhangzik a válasz. Nem is egy.

Kőbe vésett-e a sorsunk, vagy létezik szabad akarat? Ha minden eleve elrendelt, van-e személyes felelősségünk? Szabadon cselekszünk, vagy kötött minden lépésünk?

A fenti kérdéseket, illetve a buddhizmus, a hinduizmus és az iszlám válaszait járják körül május 3-án a Szabad akarat és felelősség – vallásközi kerekasztal résztvevői.

A rendezvény moderátora Rába Géza, a 24.hu Isten tudja rovatának szerkesztője, az Isten tudja – emberi kérdések, vallási válaszok című könyv szerkesztője.

A beszélgetőpartnerei: Hargitai Gábor, buddhista rendtag, Sulok Zoltán, muszlim hitoktató, Tóth-Soma László, Krisna-hívő lelkész

Időpont: 2016. május 3. kedd, 18:00. Helyszín: ELTE BTK Kari Tanácsterem (1088 Budapest, Múzeum körút 4/A). A rendezvényen a részvétel ingyenes.

 

Könyvborító
Könyvborító

Megjelent az Isten tudja… – emberi kérdések, vallási válaszok című könyv!

A könyvesboltokban és az interneten is megvásárolható az Isten tudja… – emberi kérdések, vallási válaszok című könyv, amelyben a 24.hu Isten tudja rovatának legizgalmasabb írásai kaptak helyett szerkesztett formában, szószedettel, névmutatóval és a válaszadók életrajzaival kiegészítve. Hat tematikus fejezetbe rendezve kerültek megjelenésre a cikksorozat legjobb írásai. A különböző vallások tanítóinak válaszai így bármikor levehetőek a könyvespolcról is. Keresse a könyvesboltokban, vagy a Nők Lapja Könyvklub webáruházában!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik