Élet-Stílus

Csúnya dolog derült ki az égből alászállt angyalról

Bálványként nézett a babára az egész család. Az életnagyságú, női alakra a tengerparton talált rá a fiatal indonéz halász, épp a napfogyatkozást követő harmadik hajnalon. A napfogyatkozásoknak, pedig kiemelt spirituális jelentőségük van a világ legnépesebb muszlim országában.

Az alig 21 éves férfi meg volt győződve arról, hogy a bábu valójában egy földre szállt angyal, aki bármelyik pillanatban életre kelhet. Hazavitte tehát a falujába, a családja pedig rangjához méltóan bánt vele. Minden nap átöltöztették, ékszereket és hidzsábot adtak a babára.

A halászfalu felbolydult az isteni csoda miatt, az angyal híre a környéken, fotói pedig a közösségi portálokon terjedtek vírusként. Végül Heru Pramukarno, a körzet rendőrkapitánya is felfigyelt az ügyre. Járőrt küldött a halász családjához, hogy nézzék meg az állítólagos angyalt, mielőtt kitör hisztéria.

– Nincs itt semmi látnivaló, ez egy felfújható szexbaba, amit valaki valószínűleg megunt és a tengerbe hajított – állapították meg pillanatok alatt a rendőrök a prózai igazságot.

(Rappler)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik