Élet-Stílus

Űrlénylárvát talált egy férfi a hátsókertben

Valószínűleg mindenki elzsibbadna egy pillanatra, ha olyasmit találna a hátsókertjében, mint egy arizonai férfi. Őt magát is kiverte a víz majd töprengett egy darabig, hogy mit tegyen a leginkább egy UFO lárvájára hasonlító dologgal. Végül úgy döntött, hogy alkoholban konzerválja, és elküldi egy szörnyűségekkel szórakoztató kaliforniai tévéműsor, a Venice Beach Freakshow készítőinek.

A csapat vezetője, Todd Ray elmondta, hogy a neve elhallgatását kérő férfi telefonon kereste meg azzal, hogy talált valamit, aminek a műsorban van a helye. A sokat látott Raynek már akkor elkerekedett a szeme, mikor a férfi körülírta neki a különös leletet, de azt mondja, amikor végre megpillantotta, sokkal szörnyűbb volt annál, amire számított.

A San Diego-i állatkert szakértője, Christina Simmons azt mondja, ő is nehezen értelmezi a látványt. Szerinte az a legvalószínűbb, hogy egy állat abortált magzatáról van szó, amit valaki manipulált. Több, különböző fajhoz tartozó szövetből rakhatták össze, erre utal, hogy a „lárva” színe nem homogén.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik