Élet-Stílus

Nőnek a nők tökei?

Mai szexuális témám: A női férfi szerepek egy picike, de nagyon fontos részéről beszélek, amiben sok okos jó tanács van nőknek!

Mi történik, ha munkanélkülivé válik a családfő?

Rengeteg párkapcsolatban azt látom, hogy amikor  a család feje, a no. 1, a FÉRFI, a családfő,  munkanélkülivé válik, nincs jövedelme, nem visz haza pénzt, saját maga is eltartott kiszolgáltatott lesz borul a szexuális életük is.

Hogy szól a mondóka? Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, icike-picike mind megette.

Ideális család modell ősemberéknél, ideális munkamegosztással. A munka javát az erős tökös férfi végzi.  Ősapa vadászik, meglő, hazavisz. Ősanya megsüt a családi sparhelton, (ha már övé az otthon melege,) ősbaba meg szívja fel az erőt, hogy jó nagyra nőjjön!

elment vadászni

 

Milyen napjaink civilizált formája ugyanennek? Igen, az már kétkeresős. Apuci anyuci mindkettő vadászik is, lő is, haza is visz. Sőt, lehet már anyuci jobban vadászik, mint apuci, apuci meg sokkal jobban süt, mint anyuci. Napjainkban így tökös, így tökkkkéletes.

Most akkor mi van? Kinőttek a nők tökei?

Talán még nem, de ha a férfi nem tudja ezt a minimum szintet hozni tuti oda vannak az övéi! Töketlen lesz, tökéletlenné válik, aki csak töketlenkedni tökéletlenkedni tud.  De szép is magyar nyelv!

A férfiassága van oda, a legfőbb pompája, amit eddig büszkén viselt. Befelé fordul, depissé válik. Fontos élettani, hormonális funkciók sérülnek. Kevesebb férfihormont termel, kisebb lesz a  férfias kisugárzása.

De a test kínja semmi ahhoz képest, ahogyan megéli, ahogyan a lelke vergődik. Mert a munka nem csak kenyér, nem csak pénz, hanem önbizalom, önértékelés is. A potenciál, a képesség valamire eszméletlen jó, felemelő érzés. Képes vagyok alkotni, létrehozni, gondoskodni, eltartani a családom, előteremteni nekik a szükségleteiket.

Ne menjünk bele, hogy ki a hibás. A nők akarták-e az emancipációt, vagy rákényszerültek? A férfiak ellustultak, és kényelmesebbé váltak? Társadalmi elvárások nőttek, a lehetőségek beszűkültek? Csendes forradalom, hatalom átvétel a nemek között? Lehet, de most nem ez a lényeg.

Hanem az, hogy mit tegyen a nő, hogy a zurát helyrehozza?

Mondja el minden nap, lehetőleg hússzor, hogy milyen jó lenne, ha már lenne munkája a párjának?

Kérdezze meg hány helyen járt álláskeresés ügyben, kivel mit beszélt, hol mit ígértek?

Bízza rá a házimunkát? Hiszen, ha nem dolgozik belefér az idejébe!

A szexet használja fegyvernek?  Felejtse el örökre, vagy jó sokáig, de legalább is amíg nem hoz haza pénzt? (Most aztán jól kiszúrt magával is!) Csodálkozzon, ha kitekintget a férfi?

Vállaljon még másik két mellékállást, hogy megkeresse a férj kieső jövedelmét?  Közben nagyon fáradjon el? Azután ezt hozza a férje tudomására is? Sokszor, hangosan, mártír képpel? Biztosan azon múlik, a másik sikertelensége, hogy nem megfelelő számban, esetleg hangerővel teszi meg párja a kinyilatkoztatásait.

Sajnálja? Tudom milyen nehéz most neked feldolgozni ezt a hatalmas törést! Nem baj apukám, nekem így is jó vagy!

Önállótlanítsa? Segítek neked mindenben, ne félj amíg engem látsz!

Véleményem szerint egyik sem jó megoldás.

A nő persze joggal érzi, hogy sokkal rosszabb helyzetben van, mint a férfi, hiszen rengeteg van a vállán. Kétszer annyi terhet kell viselnie egyedül. Vannak gazdasági kötelezettségek, a gyereknek enni kell, ruha kell, rezsit fizetni kell, és itt van még ez a tökéletlen akinek a lelkét kell nyalogatni, ápolni.

Pedig kell lányok asszonyok! Nálatok van a kulcs, a megoldás kulcsa. A fejetekben, a szívetekben és a lábatok közt. Legalább ott férfiként tudjon funkcionálni, és kapjon elismerést! Legyen Ő a legény a gáton! (Meg persze a hüvelyben, és a clitorisnál is. :) ) Érezze hogy fontos, hogy szükség van rá, hogy potens!

Hány fb. poszt meg Coelho idézet szól arról, hogy a nő csak király mellett lehet királynő. Csak tökös férfi mellett, lehet igazán jó nő. Akkor csinálj belőle te tökös férfit, meg királyt! Maga mellé ültet majd a trónra. Emeld fel az égbe, ha megerősödik emel majd magával. Szeresd, értékeld, dicsérd, higgy benne! Építsed fel, jó esetben magadnak építed!

Nos, ha meg nem akkor kisnyúl. Lelép valakivel, te meg kezdheted újra az építkezést egy másikkal.

Azért az is nagy dicsőség és a Tiéd, ha tökéletesítesz egy tökéletlent. Meggyógyítottad, és ideális esetben szereztél magadnak is néhány testi, lelki orgazmust. :)

Puszi Brigi :)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik