Élet-Stílus

A facebookozók kiállnak a világ leggonoszabb anyukája mellett

Jaime kidobta neveletlen, tahó gyerekei fagyiját.

Egy anyukát ünnepelnek az internetezők, és tudják, miért? Mert kivágta a gyerekei fagyiját a kukába. Jó, persze, nem ilyen egyszerű a helyzet; jöjjenek a részletek:

Jaime Primak Sullivan (akit egyébként a Bravo TV-n futó Jersey Belle-ből ismernek sokan, de ez a sztori szempontjából annyira nem lényeges) vasárnapi Facebook-bejegyzéséről van szó, amelyben leírja a közte és a kölkök közti összetűzést. A Dairy Queenbe vitte fagyizni a gyerekeket, körülbelül öt percet kellett várniuk, hogy elkészüljön a kehely.

A fiatal hölgy (17 éves lehetett) kiosztotta mindegyik gyerekemnek a fagyit. Egyikük sem nézett a szemébe. Egyikük sem köszönte meg. Se neki, se nekem”

– írja Jaime. Az anyuka tízig elszámolt magában, felvette a szemkontaktust a pultos lánnyal, majd együtt végignézték, ahogy a gyerekek kimasíroznak (feltehetően köszönés nélkül – a szerk.) az ajtón.

Követtem őket, majd szép nyugodtan összeszedtem tőlük a fagyikat, és ők rémült tekintettel nézték, ahogy kidobtam a szemetesbe”.

A három gyerek azonnal hisztizni kezdett, Jaime pedig megvárta, hogy elcsöndesedjenek, és ezek után megindokolta a tettét:

Elmagyaráztam nekik, hogy egy nap, ha szerencséjük lesz, olyan munkát végezhetnek, mint ez a fiatal hölgy. És én remélem, hogy az emberek észreveszik majd őket. Valóban látják majd őket. Belenéznek a szemükbe, és azt mondják: köszönöm.”

Jaime szerint nem lehet 8, 7, de még 5 évesen sem meglenni az alapvető viselkedési és illemszabályok ismerete nélkül.

Így aztán ma én vagyok a világ leggonoszabb anyukája”

– ezekkel a szavakkal fejezi be a posztot Jaime, de a hozzászólásokból az derül ki, sajátos nevelő célzatú húzása az emberek többségéből erős szimpátiát váltott ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik