Élet-Stílus

Ha inspirációra vágysz, nézd, hogy él ez a fiatal nő végtagok nélkül

24.hu
24.hu

2016. 04. 15. 16:38

Korábban a témában:

Ez a 36 éves nő egyszerre

  • író
  • személyi edző
  • adománygyűjtő
  • szónok és
  • író.

Ezen kívül úszik, egyedül vezet, vásárol és a közösségi médián keresztül igyekszik inspirálni az embereket.

Mindezt kezek és lábak nélkül.

Végtagok nélkül születtem és nem érzem a különbséget

– mondja Pauline.

A nő kisgyerekként megszokta, hogy így éli a napjait, és ma már nem is tudná máshogy elképzelni. Azt mondják, inspirálja az embereket, ő viszont úgy van vele, hogy csak éli az életét.

Rájöttem, hogy az emberek nézik a YouTube videóimat, hogy hogyan eszem, sminkelek, vezetek és email-eket küldök kezek és lábak nélkül. Ez inspirálja őket, hogy változtassanak az életükön. Ezért csinálom, hogy segítsek másoknak kihozni belőlük a maximumot.

A lányt úgy nevelték a szülei, mint egy normális gyereket, amiért Pauline nagyon bátornak tartja őket. Négy éves korában kapott kar és láb protéziseket, azokkal próbált járni.

Izzadtam, amíg képes voltam megtenni egy lépést. Az édesapám ekkor azt mondta, azt az energiát, amit egy lépés megtételére fordítanék, sokkal fontosabb dolgokra is használhatom, mint a járás. Így is tettem.

Pauline ezek után kerekesszékbe ült, amit a lába csonkjával irányított. Átlagos iskolába járt, amiről azt mondta:

úgy kezeltek, mint mindenki mást. Imádok olvasni, így megtanultam például azt is, hogyan egyek. Néztem a többi gyereket és alkalmazkodtam.

A lány ezután egyetemre ment, ráadásul távol az otthonától. Meg akarta mutatni szüleinek, hogy egyedül is képes boldogulni.

A szobatársam egy hawaii lány volt, és mikor először találkoztunk, láttam rajta, hogy kicsit sokkolta a látványom. Megkérdeztem, néha tudna-e segíteni nekem a fürdőszobában. Egy nagyszerű ember, azóta is jó barátok vagyunk.

23 éves korában a szerelem is rátalált, ekkor ismerte meg jövőbeli férjét, Tedet.

Először nem vettem őt észre, de ő azt mondja, hogy rögtön észrevett. Sokat beszélgettünk. Azt mondja, amikor meglátott, tudta, hogy én vagyok a nagy ő. Nekem ez kicsit tovább tartott, de ma már jót nevetünk ezen.

Pauline és Ted 2002-ben házasodtak össze. Gyermekük, Arron 2006-ban született meg.

Az embereknek rengeteg kérdése van Pauline-hoz, hogy mit hogyan csinál a hétköznapokban, ezért is tölt fel videókat YouTube-ra, hogy lássák, ő is ugyanúgy él, mint mások.

A férjem csodálatos, a fiam gyönyörű. Csak azért, mert nincsenek végtagjaim, még nem vagyok más, mint ti.

Pauline most egy különleges eszközre gyűjt, ami segítene neki mozogni. Már több mint 60 ezer dollár összegyűlt, itt segíthetsz te is.

(TheSun)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.