Élet-Stílus

Elférne még egy kenésnyi Erős Pista

Kipróbáltuk a Burger King új, vörösen izzó, csípős burgerét!

A Burger King már hetekkel ezelőtt beharangozta, hogy érkezik az étteremlánc zászlóshajójának számító Whopper szuper csípős változata, az Angriest Whopper, amely 3 dologban fog majd különbözni az alap burgertől.

  • Csilis, tűzvörös színű lesz a buci
  • Csípős jalapeno is lesz benne
  • Meg lesz öntözve egy új fajta csípős szósszal
csomagban
Csomagolás!

A tévéreklámok, a plakátok és nem utolsósorban az új csípős hozzávalók alapján azt gondolná az ember, hogy az Angriest Whopper, miután beleharapsz, majd leviszi a fejed a helyéről, de sajnos erről szó sincs. Arra, hogy miért nem lett bivalyerős, majd később visszatérünk, de koncentráljunk inkább arra, amit betartott a Burger King.

Tűzpiros buci

burgerzacskoban
Vörös!

A vörösen izzó buci élőben nagyon jól néz ki, az íze pedig valami zseniális, csak egyetlen problémája van, hogy szinte egyáltalán nem csíp. A paprika, valamint a csili viszont érződik rajta, ráadásul sokkal másabb az íze, mint az alap Whopperé. Bevallom őszintén, amikor meghallottam, hogy piros lesz a zsömle, arra gondoltam, hogy majd megoldják valami ételszínezékkel, de tévedtem, ezen ugyanis érződik a különbség.

A jalapeno és a szósz megmentették a helyzetet

belul
Jalapeno!

Az AW csípősségét leginkább a beltartalma adja, pontosabban a szósz és a jalapeno, amik együtt nagyon finomak és végre még csípnek is. A hús, a saláta, a sajt és a többi hozzávaló olyan, mint amilyen lenni szokott, a szószról talán még érdemes elmondani, hogy inkább édes, mint erős.

Miért nem csinált durvábbat a Burger King, ha már ezt ígérte?

A válasz nagyon egyszerű: a Burger King célja mégis csak az, hogy minél több hamburgert adjon el, így nem lett volna értelme egy olyan szendvicset csinálni, amit utána tucatszámra hagytak volna ott az emberek, mert nem bírták volna megenni. Az így kapott Angriest Whopper ugyan nemsokkal csípősebb, mint a szintén Burger Kinges csiliburger, de cserébe sokkal finomabb és nagyobb is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik