Élet-Stílus

A kalocsai mintától a vasárnapi húslevesig – Magyarország kúl

Nehéz terhet vett a vállára az NLCafé csapata. Mi, magyarok ugyanis nagyon hiszünk a kollektív szenvedésben. Génjeinkben hordjuk azt a szuperképességet, hogy bárhol megtaláljuk azt, ami nem elég jó, nem elég korszerű és a sort nagyjából bármeddig folytathatnánk. Tudnánk mi is csinálni, bennünk is megvannak azok a bizonyos gének.

Az NLCafé ezzel szembemenve, másik utat választott: elindították a Magyarország Kúlt, ami nem kevesebbre hivatott, mint hogy bebizonyítsa, hogy Árpád vezérünk és mind az összes ősmagyar, Kondostul és Emeséstül nem nagyon lőtt mellé a Kárpát-medencével.

Jó itt nekünk, van itt Balaton, pálinka, puli kutya, na meg persze a magyar vircsaft. Többen közülünk már elmentek innen szerencsét próbálni, tudják milyen odaát, a nagy nyugaton, a csillogó ígéretek és felhőkarcolók világában. Sokan visszajöttek. Mi itt szeretünk élni, ebben a furcsa hangulatú, olykor szeretni való, máskor túl kicsi, túl poros országban.

Az NLCafé csapata mindenkit arra kér, hogy találjon valamit, ami miatt jó itt élni, és küldje el az nlcafe@centralmediacsoport.hu címre, hogy a kampány végére minden olvasónak egyértelmű legyen, hogy Magyarország kúl! De miért is?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik