Élet-Stílus

Ilyen tökéletesen még nem küldtek el homofób lényt melegebb éghajlatra

Charlie nénje nem kedveli a „buzikat”. Az internet nem kedveli Charlie nénjét.

Hiába írunk 2016-ot, még mindig élnek olyan lények a Földön (és nem csak Magyarországon!), akiknek a mai napig az a legfőbb problémájuk, hogy másoknak milyen a szexuális beállítottsága.

Itt van például egy 18 éves angol lány, Charlie nénikéje (Charlie nénje, hahaha!), aki rettenetesen ki van borulva amiatt, hogy az unokahúga biszexuális. Most már a fél internet a nagynéniről beszél – és ő ennek nem biztos, hogy örül.

Ott kezdődött, hogy Marie néni lebuzizta a biszexuális lányt.

Valahogy így: „nekem legalább nem kell aggódnom amiatt, hogy buzi a gyerekem – mint ahogy anyádnak”. Majd írt neki egy üzenetet, amely úgy indul, mintha elnézést akarna kérni, de végül sokkal bántóbb, mint a lebuzizás. Annyira tipikus szöveg, hogy idézünk is belőle.

Remélem, nem bántottalak meg. Nem ez volt a célom. (…) nem rossz értelemben mondtam a buzit, csak hát ti, melegek annyit drámáztok. Megpróbáltam megérteni ezt a „bi” szarságot, aminek vallod magad. (…) Fiatal vagy még, találni fogsz egy férfit. Megváltozhatsz. Régen olyan okos voltál. Ha nem fogadod el a segítségem, ne gyere el Indie szülinapjára, nem akarom, hogy elrontsd a napot”.

Azért tudunk idézni a „vitából”, mert Charlie – aki (érthetően) eléggé felhúzta magát a fenti szövegen, kitette a Twitterre, mintegy jelezve: ő kiállt magáért. Innentől az egész történetet nyilvánossá tette. Például a válaszát Marie néninek, amelynek minden mondata zseniális. Idézzük:

Szia Marie néni. Ne csinálj ebből gondot! Tudom, hogy milyen vagy pár üveg bor után. Attól tartok, nem tudok elmenni Indie szülinapjára, mert aznap egy hatalmas leszbikus orgián veszek részt, amit már hónapok óta tervezek más buzikkal együtt. Tényleg, mi a helyzet a válásoddal? Láttam Lee bácsit az új barátnőjével, ő 20 évvel fiatalabb nálad, ugye? Hamarosan beszélünk!”

A Twittert berobbantotta a bejegyzés, egy nap alatt milliókhoz jutott el a lány frappáns válasza. Íme néhány reakció:

Ránézett valaki Marie nénire mostanában? Jól van?

„Marie néni készlet.”

Néhány óra elteltével Marie néni paródiaoldal indult a Twitteren, ahol a nagynénit már mint Donald Trump lehetséges jövendőbelijét emlegetik.

A sztori kiposztolása (április 2.) előtt Charlie-nak 3000 követője volt a twitteren. Jelenleg ez a szám 21.000. És növekszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik