Élet-Stílus

Dőlnek a panaszok a botrányos Hercegnő-buli miatt

Silány jelmezek, katasztrofális műsor.

Egészen különleges Hercegnő-buli zajlott a hétvégén Manchesterben, és itt a KÜLÖNLEGEST nem úgy kell érteni, hogy szuper.

Több mint 400 gyerek és szülő jelent meg a „Partizz úgy, mint egy Hercegnő” fantázianevű rendezvényen a Renaissance hotelben. Ez – mármint a hatalmas létszám – okozta a legelső problémát: sokaknak már a bejutás is csak negyvenperces sorban állás után adatott meg.

De messze nem a hatalmas tömeg volt az egyetlen gond a rendezvénnyel.

A hercegnőbál hivatalos Facebook-eseményoldalán kiderül: a látogatók közül sokan fel vannak háborodva a tragikusan sikerült buli miatt. A műsorra jegyet váltóknak azt ígérték, hogy a gyerekek találkozhatnak egy tucat Disney-hercegnővel, játszhatnak, táncolhatnak és énekelhetnek. A belépő 17 font (kb. 6600 forint) volt a gyerekeknek, plusz a szülőknek még 3 font, tehát egy közepes családnak is 10 ezer forintnyi összegbe került a részvétel.

Ezzel nem is lett volna gond, ha (a fentebb említett zsúfoltságon kívül) minden rendben lett volna. Ám a főszereplők jelmeze silány, a műsor katasztrofális volt – úgyhogy még a hercegnőmániás gyerekek is elég hamar megunták a bulit. Az egyik résztvevő elmondása szerint

a hercegnők unott arcú, boldogtalan emberek voltak rettenetes jelmezekben”.

Mint utóbb kiderült, csak a jégvarázsos Annát és Elzát formáló karakterek voltak profi előadók,

a többi hercegnőt a szervező barátai alakították, akik ingyen vállalták a fellépést a rendezvényen. Így aztán persze azzal kapcsolatban is beindultak a találgatások, hogy ha egyszer jótékonysági rendezvényről volt szó, ahol 1000 fontot kívántak összegyűjteni (egy alzheimer-kóros betegeket támogató alapítvány javára), akkor vajon mi lett a többi pénz sorsa (400 fővel számolva az összegnek közel a hétszerese gyűlt össze).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik