Élet-Stílus

Zseniálisan irányították a gyerekek a gyanúsítottak felé a rendőrhelikoptert

A gyerekcsoport egy húsvéti tojásvadászaton vett részt, amikor megláttak két gyanús alakot, akiket azért körözött a rendőrség, mert feltehetően betöréses rablásban vettek részt. A fiatalok mikor meglátták, hogy a gyanúsítottakat egy rendőrhelikopter is üldözi, azonnal segíteni akartak, hogy a hatóságok elkaphassák a bűnözőket.

Az eset Anglia délkeleti részén, Capelben, Surrey térségben történt. A 6 és 12 év közötti gyerekek gyors gondolkodásának köszönhetően a helikopter rábukkant a közeli épületet kiraboló párosra. A gyerekcsoport nemes egyszerűséggel a élő nyilat formált magából, így mutatva irányt a rendőröknek.

Huffington Post/ GIPHY

A fiatalok leleményességének meg lett az eredménye, hiszen a rendőröknek sikerült elkapniuk a tetteseket, egy 27 és egy 28 éves férfit, akiket rablás megalapozott gyanúja miatt tartóztattak le.

A capeli rendőrség szóvivője elmondta, hogy büszkék lehetnek a gyerekekre, akik péntek délután húsvéti tojásvadászat közben mindenre fel lehettek készülve, csak arra nem, hogy egy bűntény felderítésében kelljen részt venniük. Ehhez képest zseniálisan oldották meg a feladatot.

Huffington Post

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik