Élet-Stílus

“Ó, istenem!” – Csak ennyit tudott mondani a nő, akivel szembejött egy elszabadult párduc

Az amerikai Everglades nemzeti parkban történt az a vérfagyasztó eset, amikor egy elszabadult párduc a látogatóknak szánt fahídon flangált. Tina Dorschel mikor messziről meglátta a nagymacskát, csak annyit tudott ismételgetni, hogy

Ó, istenem! Ó, istenem!

A hölgy hatalmas szerencséjére a párduc magában valami hasonlót mondhatott, mert láthatóan rettegett a szembejövő embertől. Amikor a történet megrémült szereplői közel értek egymáshoz, a párduc amilyen gyorsan csak tudott tovább szaladt, a nő pedig földbegyökerezett lábakkal állt egy helyben.

A Floridai párducoknak félelmetes hírük van Amerikában, de a valóság az, hogy nekik több félnivalójuk van tőlünk, mint nekünk tőlük, hiszen a világon mára már alig maradt belőlük 100 példány. Az emberi terjeszkedés miatt fokozatosan veszítették el a természetes élőhelyeiket, de nagyon sokan haltak meg gázolás miatt az elmúlt évtizedekben.

On on early morning nature walk we saw a gator, a snake, frogs, pretty birds, and had this unexpected encounter. (Warning…curse word at end!)

Posted by Tina Dorschel on Tuesday, 29 March 2016

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik