Élet-Stílus

Zseniális húzással tette emlékezetessé az újszülöttfotózást ez a kisfiú

Az ausztrál fotós nem volt meglepve. Azt mondja, meglehetősen gyakran fordul elő ilyesmi.

Néhány nap alatt világszertre ismert lett az ausztrál újszülöttfotós, Abbie Rogers egy nem mindennapi képnek köszönhetően. A felvételen egy édesanya és édesapa pózolt büszkén mindössze néhány hetes kisfiával, mikor a kicsi váratlanul pisilni kezdett.

“Azt hiszem, meglepődnének, ha tudnák, milyen gyakran fordul elő ilyesmi egy újszülöttfotózáson. Mondjuk a kakilás még akkor is gyakoribb”

-vallott őszintén a munka árnyoldalairól a Daily Mail ausztrál változatának Abbie, majd hozzátette, bár az ilyesmi gyakran előfordul, eddig szinte sosem sikerült fotón is rögzítenie.

“Ebben az esetben szerencsém volt. A kisfiú gyakorlatilag föl sem ébredt közben. Ráadásul a szülők is gyakorlottak voltak: ez a gyermek már a harmadik fiúk, így bőven volt idejük rutint szerezni az ilyen és ehhez hasonló dolgok kezelésére. Mindannyian nevettünk egy jót utána.”

Mióta feltöltötte az internetre, Abbie Rogers fotója vírusszerűen terjed. Eddig több mint 11 ezer lájkot és több száz megosztást kapott.

Fotó: Abbie Rogers Photography
Fotó: Abbie Rogers Photography

“Nem gondoltam volna, hogy ennyien meg fogják osztani a képet. Teljesen megdöbbentem, mikor másnap megláttam a számokat”

-mondja, majd hozzáteszi, a lelke legmélyén épp az ilyen felejthetetlen pillanatok miatt lett kisbabafotós.

“Időről-időre elképzelem, hogy mikor az általam fotózott gyerekek felnőnek és a szüleik a kezükbe adják ezeket a képeket, az első gondolatuk az, hogy “istenem, milyen tüneményes voltam”. No, és én éppen ezért dolgozom minden áldott nap.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik