Élet-Stílus

Félelmetes betolakodó lubickolt a kerti medencében – videó

Aszály tátva marad!

Judy, és párja, Robere igencsak meglepődött a minap, amikor megérkeztek munkahelyükre, az Ingwelala nevű dél-afrikai, magántulajdonban levő természetvédelmi területre. A 60 éves Judy észrevette, hogy valaki úszkál a kerti medencéjükben. Pontosabban: nem valaki, hanem valami.

Na jó, nem húzzuk tovább: ez a látvány fogadta őket:

Annak ellenére, hogy a víziló kifejezetten veszélyes az emberre – Afrikában több ember halálát okozzák a hippók, mint bármely más állatfajta – a pár megsajnálta szegényt, hiszen vélhetően a durva aszály miatt keresett magának egy helyet, ahol hűsölhet.

Ezért aztán a lehető legkedvesebb módon – a medence takarítására szolgáló seprű gyengéd alkalmazásával – küldték ki a vízből, majd a hatalmas állat el is tűnt a bozótban.

Bár Judy – ahogy a Daily Mailnek elmondta – életében először látott medencében úszkáló vízilovat, az állat állítólag nem először járt ott: pár nappal ezelőtt, az esti órákban két ember lubickolt a vízben, amikor csobbanást hallottak, és azt kisvártatva konstatálták, hogy egy hippopotamus vetette be magát a vízbe. Akkor azonban még nem sikerült felvételt készíteni a betolakodóról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik