Élet-Stílus

Egy négyéves hegymászó az Instagram sztárja

Hadlie Brechler

egyévesen (!) tanult meg sziklát mászni,

és bár még most is csak négyéves, felfedezte a Grand Canyont, túrázott Hawaii-on és Mexikóban, táborozott a csillagok alatt, valamint megmászott számos sziklát.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Hadlie Arizónában él szüleivel, akik Instagram profiljukat elnézve nem töltenek túl sok időt a négy fal között. Természetesen maguk is az extrém sport szerelmesei, Pókembert megszégyenítő módon kaptatnak a sziklákon vagy sétálnak át a szakadékok felett egy szál kötélen egyensúlyozva. A helyes kis szőkeségnek tehát nem volt választása, mászott a szülők után.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

 

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Hogy az elképesztő teljesítmény és a szokatlan életforma nem maradjon észrevétlen, arról a szülők gondoskodnak. Számtalan képet töltenek fel az Instagramra kislányukról, így Hadlie rövid időn belül a képmegosztó oldal üdvöskéje lett. Édesanyjának Morgan Brechlernak ugyanis közel 110 ezer követője van Instagramon.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

A fiatalok saját bevallásuk szerint teljesen ellenkezői a hagyományos szülőknek. Amíg más apukák és anyukák a játszótéren azért rohangálnak a gyerek nyomában, hogy másszanak le a magasból, lassítsanak, vagy álljanak meg, esetleg ne másszanak fára, addig Morgan férjével együtt inkább biztatják kislányukat, és biztonságos helyszínt biztosítanak neki a mászáshoz.

A sziklamászás magabiztosságot ad Hadlie-nek. Épp ezért létrehoztunk egy szervezetet, a The Born Wild projektet, amely arra ösztönöz más szülőket is, hogy vigyék a gyerekeiket a természetbe

– nyilatkozták a szülők.

(via Cosmopolitan)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik