Élet-Stílus

8 napot élt túl étlen szomjan egy dobozban postára adott macska

Nyolc napos utazást élt túl egy dobozba zárva egy brit macska, akit gazdája véletlenül becsomagolt, majd postára adott az eredetileg elküldeni szánt DVD-ékkel együtt – jelentette a brit sajtó. A Cupcake nevű cicát a dél-nyugat angliai Cornwallban adták postára, és több mint egy héttel később a nagyjából négyszáz kilométernyi távolságra lévő West Sussex-ben szabadította ki a csomag címzettje – aki érthetően nagyon meglepődött, amikor a DVD-k mellett meglátta az ijedt macskát.

A meg nem nevezett címzett azonnal értesítette az RSCPA állatvédelmi szervezetet, aminek munkatársai befogták az állatot, majd egy helyi kisállat kórházba szállították. A macskát kezelő orvos a Guardiannek elmondta: Cupcake igencsak ki volt száradva, valamint ijedt és ideges volt, de meglepően jól viselte az utazást.

Cupcake gazdáját végül a cicában lévő chip alapján sikerült megtalálni, aki családjával együtt akkor már napok óta kereste az állatot. Julie Baggott a BBC-nek elmondta: fogalma sincsen arról, a macska hogyan került be a dobozba, amit azonnal lezárt, amikor belerakta a DVD-ket.

cupcake gazdi
A pillanat, amikor Cupcake újra találkozott gazdájával

A macskát a brit sajtóban megjelent beszámolók szerint csak a kiszáradás miatt kellett kezelni pár napig, ami után teljesen felépült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik