Élet-Stílus

A tornádó nem tudta elpusztítani a házát – de tévedésből ledózerolták

Upsz! Bocsika!

2015 karácsonyán pusztító tornádó söpört végig az észak-texasi Rowlett városon, 13 ember halálát és jelentős anyagi károkat okozva.

Lindsay Diaz ebben a városban él, házukban két család is lakik. Pontosabban lakott. De kezdjük az elején: az említett természeti katasztrófa során súlyos károkat szenvedett az épület. Anyagi fedezet (és megfelelő biztosítás) híján a család úgy döntött: megpróbálja helyreállítani a házat – írja a Guardian. Március 22-én adták volna be az építési kérelmet az önkormányzatnál, és úgy tervezték, hogy nyár végéig helyrepofozzák az épületet.

Az élet azonban közbeszólt.

Lindsay épp hazafelé tartott, amikor kapott egy telefonhívást: szomszédja sírva közölte vele: egy brigád tévedésből az ő házukat rombolta le. Mint kiderült, a munkásokat a Diazék házától egy saroknyira található, szintén tornádó sújtotta épülethez küldték ki, ám ők rossz címre mentek ki, és ezért azt a házat dózerolták le. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Lindsaynek van egy 8 hónapos babája.

Az ügyben vizsgálat indult.

(Nem mintha különösebben vicces lenne a szituáció, de) aki látta a Haláli fegyver című paródiát, most biztos, hogy eszébe jutott a film egyik legjobb jelenete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik