Élet-Stílus

Szájon csókolta a gyanúsított a megdöbbent rendőrt

Alighanem túl sok Tapsi Hapsi rajzfilmet nézett az a kínai férfi, aki úgy gondolta, hogy egy szájcsókkal fogja lefegyverezni a rendőrt, akivel heves szóváltásba keveredett.

A gyanúsított, akit csak Huang néven említ a kínai média, egy illegális ételstandot működtetett a párjával Liuzhou város egyik forgalmas utcáján. Amikor a járőröző közeg felszólította őket, hogy zárjanak be, mert le van tartóztatva, Huangék ellenállt.

A felek egyre mérgesebb vitába bonyolódtak, mire még több rendőr bukkant fel. A dolog odáig fajult, hogy Huang székekkel, párja pedig serpenyővel a kezében fenyegetőzött. A teljesen begőzölt férfi azonban, ahelyett hogy verekedni kezdett volna, vagy dobálózni a székekkel, egy cuppanós puszit nyomott az egyik döbbent közeg szájára.

A terv sajnos nem vált be, csak egy pillanatnyi zavart okozott, aztán úgy esett neki egy szakasz rendőr, mintha az elnököt akarta volna meggyilkolni. Barátnője rögtön a segítségére sietett a serpenyővel, így rövid, de annál hevesebb verekedés kezdődött. A vége persze azt lett, hogy a dühöngő párt őrizetbe vették.

(via Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik