Élet-Stílus

A gyerekek tündériek. Nem, mégsem

Már megszokhattuk, hogy az internet tele van cuki cicás, kutyás, mindenféle állatos videókkal, amikre mindenki izgalommal kattint. A legfontosabb azonban kimaradt: a gyerekek! Nevetnek, játszanak vagy csak szimplán élik a kicsik bonyodalmakkal teli hétköznapjait, mindenhogy imádja őket mindenki. Egy Instagram-oldal viszont most rámutat arra, hogy bár ez a legaranyosabb életkor, nincs gonoszabb lélek náluk.

A “Kids are the worst”, azaz “a gyerekek legrosszabbak” oldalon fotók hada várja azokat, akik megunták a cuki gyerekfotókat és megnéznék, mit is művelnek néha a családok szeme fényei.

Vannak köztük kortárs képzőművészek,

olyanok, akik kicsit túltolták a szombat esti pizsama party-t,

Getting caught up in a little paperwork before the holiday. #KidsAndTPAreExpensive photo thanks to @em_chip #kidsaretheworst #kidsaretheworst (@kidsaretheworst) által közzétett fénykép, 2015. Dec 22., 17:10 PST

és olyanok is, akik nem becsülik apu új pulóverét.

Jó, és persze ilyenek is. Csak hogy helyreálljon a világ rendje. Mielőtt elolvadna,érdemes azért egy pillantást vetni az apa karjára. Hoppá.

Those newborn photos are so P-recious. #ThisIsHowYouBecomeANumberOneDad #kidsaretheworst #kidsaretheworst (@kidsaretheworst) által közzétett fénykép, 2015. Dec 15., 22:33 PST

(Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik