Élet-Stílus

Örökbe fogadta a 21 éves halálos beteg cicát, hogy boldogan tölthesse az utolsó napjait

Szomorú és zavaros lett Tiger életének utolsó fejezete. Az öreg, betegeskedő, szemmel láthatóan az élete vége felé járó cicát az előző gazdái egy állatorvosi rendelőben hagyták sorsára. Szegény állatot hatalmas traumaként érte, hogy egyedül maradt, teljesen összezavarodott, nem érette, mi történik vele.

Az idősebb állatok örökbe adásának rendkívül alacsony az esélye, hiszen mindenki fiatal vagy legalábbis nem túl idős kedvencet szeretne magához venni. Tiger a 21 évével látszólag esélytelennek tűnt, de aztán jött Adriene Nicole, aki mikor meglátta az idős cica hirdetését, rögtön tudta, mit kell tenni.

Bored Panda

A lány és a barátja azért fogadták örökbe a nagyon idős, beteg cicát, mert azt szerették volna, ha megfelelő, boldog körülmények között tudná befejezni a földi létet. A pár összeállított egy listát, hogy szerintük minek örülne a cica a legjobban és úgy néz ki, hogy eddig jól választottak programokat.

Bored Panda
Bored Panda
Bored Panda

Az újdonsült gazdák szerint Tiger kedvence a strandolás lett, de természetesen nem veti meg a jobbnál jobb falatokat sem. Igyekeznek neki minden nap valami különlegességet venni.

Bored Panda

Miután Adriene elvitte állatorvoshoz a cicát, kiderült, hogy Tigernek egy tumor van a gyomrában, ami akkora, hogy már nem operálható. Az orvos szerint már 12 éves kora óta beteg lehet a cica. A szomorú diagnózis óta Tiger és a gazdái minden napot ajándékként fognak fel.

Adriene reméli, hogy a történetük megváltoztatja az emberek vélekedését az idős állatok örökbefogadásáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik