Élet-Stílus

Lelopták a 92 éves haldokló asszony ujjáról jegygyűrűjét

Az idős asszony azután került kórházba, hogy stroke-ot kapott.

„Miután édesanyám rosszul lett és kórházba került, az orvosok közölték velünk, hogy az állapota nagyon súlyos. Arra is felkészítettek minket, hogy nincs sok ideje hátra”

-kezdte a CBS New Yorknak adott interjúját a 92 éves Pauline Twohig legidősebb gyermeke, Doug. A férfi hozzátette, mikor éjszaka hazaindultak, megpróbálták lehúzni az idős asszony ujjáról jegygyűrűjét.

„Rengeteg rémtörténetet hallottunk már arról, hogyan fosztják ki a kórházakban a magatehetetlen betegeket. Nem szerettük volna, ha az anyám is áldozatul esik egy ilyen támadásnak”

-mondta Doug, majd hozzátette, mivel a gyűrű nem jött le, végül otthagyták a néni ujján. Mikor másnap reggel bementek Pauline-hoz, megdöbbenve vették tudomásul, hogy az idős asszony meghalt. Csak ezután derült ki, hogy hiányzik az ujjáról a jegygyűrűje.

„Az ékszer felbecsülhetetlen értékű a családunknak: anyám 60 évvel ezelőtt, az esküvőjén húzta először az ujjára, és azóta le sem vette. Tartozunk az emlékének annyival, hogy ha már ily méltatlan körülmények között elveszítette, visszaszerezzük neki.”

A család jelezte az ékszer eltűnését a kórház vezetésének és a rendőrségnek is. Az NYPD a CBS-nek elismerte, nyomoznak az ékszer eltulajdonításának ügyében, de egyelőre még nem akadtak a gyűrű nyomára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik