Élet-Stílus

Csodás meglepetés érte a kismamát egy elcserélt telefonszám miatt

Vadidegenek köszöntötték, miután életet adott első gyermekének.

A Lashley-család tagjai először egyáltalán nem értették, miért keresi őket a kórház szülészetén két vadidegen fiatal. Azt hitték, egyszerű tévedés történt, hogy a recepción összekeverték őket egy másik családdal, akiknek hozzátartozóit ezután rossz helyre irányították. Csakhogy hamar kiderült, Dennis és Deorick Williams név szerint a Lashley-ket kereste: egész pontosan Lindsey-t, aki nem sokkal korábban adott életet első gyermekének.

A két fiatalember később elmondta a családnak, egy mókás félreértésnek és a technika ördögének köszönhetően jelent meg a kórházban, hogy köszöntse az újszülöttet. Kiderült, néhány órával korábban SMS-t kaptak az egyik, boldog nagymamától, amiben a nő közölte velük, hogy hamarosan megszületik az unokája. Sőt! Nagy lelkesedésében még azt is megosztotta velük, mennyire tágult ki menye a vajúdás közben.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

Dennis azonnal válaszolt, és jelezte Teresának, hogy téves számra küldte az üzenetet. Az izgatott nő azonban nem zavartatta magát: válaszüzenetben már egy fotót küldött magáról, újszülött unokájával a karjában. A tévedés végül csak néhány üzenettel később derült ki: ekkor Teresa bocsánatot kért Dennistől, ám a fiatalember addigra eldöntötte, ha már így alakult, tiszteletét teszi a kórházban és megajándékozza ismeretlen ismerőseit.

Dennis végül öccsével, Deorickkal érkezett a Bainbridge kórházba. Mikor betoppantak Lindsay szobájába, először mindenki értetlenül nézett. A helyzetet végül Teresa mentette meg, aki gyorsan elmagyarázta a családnak a tévedést, egyúttal megköszönte a fiataloknak, hogy bár semmi sem kötelezte őket erre, vették a fáradtságot és tiszteletüket tették a kórházban.

Dennis és Deorick ajándékkal köszöntötték az újszülöttet, majd egy közös fotót követően távoztak. A Daily Mail című brit bulvárlap idézi Teresát, aki elmondta, nagyon meghatódott a fiúk kedves gesztusától. Hozzátette, ma már ritkán találkozni ilyesfajta nagylelkűséggel.

„Nem is emlékszem, hogy az életemben valaha lett volna olyan, hogy ismeretlenek ajándékozták volna meg egymást.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik