Élet-Stílus

Óriás mackós modellért őrülnek meg a kifutókon

Itt a világ első plus size férfi modellje, Zach Miko. Csaknem 2 méter magas, és több mint 100 centis derékbőséggel büszkélkedik.

Amíg az egyik oldalon a divatházak elképesztően vékony férfiakat öltöztetnek borzasztóan nőies göncökbe, addig a másik oldalon érkeznek a nagyobb darab, mackós alkatú pasik.

Fotó: Europress
Gucci 2016-os férfi kollekciója, Fotó: Europress

A világ egyik legnevesebb modellügynöksége, az IMG elindította plus size férfi modell divízióját. Első ügyfelük pedig a közel 2 méter magas, és több mint 100 centis derékbőséggel büszkélkedő Zach Miko.

Ivan Bart, az ügynökség elnöke elmondta, hogy újdonsült férfi részlegükkel a pozitív testkép megerősítése a céljuk, és az, hogy megnyissák a divat világát minden férfi előtt.

Fotó: Instagram
Zach Miko, Fotó: Instagram

Fontos tudatosítani az emberekben, hogy a világ sokszínű, nem vagyunk egyforma méretűek. Mindezt pedig nemcsak a nők, hanem a férfiak felé is kötelességünk kommunikálni.

Zach először tavaly ősszel, a Target.com nagyméretű férfi ruhákat kínáló szekciójában tűnt fel. Az emberek egyből felfigyeltek rá, mivel, ha igaz, ő az egyetlen férfi modell, aki valóban magas, és nem 20 kiló. Miko kellemesebbé tette a vásárlási élményt a nagy méretű ruhákat viselők számára, és szerencsére ezt egyre több divatház felismeri.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

A társadalom annyira begyöpösödött, csak egyetlen dolgot tart szépnek. Látnunk kell, hogy vannak soványabb, és nagyobb darab emberek,és minden típusú testalkatban meg lehet látni a szépséget – mondta Zach.

Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy nagyon várjuk a további plus size modellek névsorát, és reméljük, hogy a hazai modellügynökségek is követik a IMG példáját.

(via Hellogiggles)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik