Élet-Stílus

Csúnyán megalázták a pincérnőt a hajszíne miatt

Azt mondja, úgy érezte magát, mint a középiskolában, ahol osztálytársai mindennap piszkálták őt.

“Nem tagadom, amikor megláttam a kedvesnek finoman szólva sem nevezhető üzenetet, felhúztam magam. A legérzékenyebb pontomon talált el a dolog”

-mondta Taelor Beeck az amerikai WHO-TV riporterének. Az iowai pincérnőt azután kereste fel a hírcsatorna, hogy a héten egyik vendégétől borravaló helyett, megalázó üzenetet kapott a kiszolgálásért cserébe. A férfi, aki egyedül ebédelt a Zombie Burger elnevezésű étteremben, azt írta a számlára, hogy szerinte “borravaló csak normális külsejű embereknek jár”, ezért Taelornak egy vasat sem ad.

Kép forrása: New York Daily News
Kép forrása: New York Daily News

A fiatal nő azt mondja, az attrocitás ellenére sem akar változtatni a külsején.

“Középiskolás korom óta így nézek ki, mert így érzem jól magam. Elfogadom, és tiszteletben tartom, ha valakinek ez nem tetszik. Ha valaki a külsőm miatt furának, vagy egyenesen őrültnek tart. De kikérem magamnak, hogy emiatt meg is alázzanak.”

A borravalós incidensnek hamar híre ment az étteremben és eljutott a Zombie Burgert üzemeltető cég vezetőségéhez is, akik közleményben vették védelmükbe rendhagyó külsejű alkalmazottjukat.

“Mivel a legtöbb vendégünk azért jár hozzánk, mert egyediek és unikálisak vagyunk, magától értetődő, hogy a munkatársaink körében is támogatjuk, sőt, értékeljük az egyediséget.”

A szóvivő a New York Daily Newsnak elárulta azt is, Taelor megbecsült alkalmazottja az étteremnek, akit a vendégeik többsége, és a kollégái is nagyon szeretnek.

“Lehet, hogy fura a külsőm, de ez ne tévesszen meg senkit sem. Aki ismer, tudja, hogy egy igazán törődő, kedves ember rejtőzik a tetkók és piercingek mögött.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik