Élet-Stílus

Leesik az álla, ha meglátja, mit rejt ez a melltartó

Booby Trap Bras, vagyis „kelepcemelltartó”. Így hívja találmányát a texasi Jennifer Cutrona, akit egy félelmetes incidens késztetett gondolkodásra.

A középkorú nő egy maratoni futóversenyre készült tavaly áprilisban. A házukhoz közeli erdőben futott, s mint mindig hangos zene szólt a fülhallgatójából. Nem vette észre a fák között settenkedő férfit, aki egy váratlan pillanatban rávetette magát.

A támadó szerencsére elvétette az ugrást. Jennifer olyan gyorsan futott, ahogy még soha, hiszen biztos volt benne, hogy az életéért rohan. Az mondja, semmi másra nem tudott gondolni, csak arra, hogy vajon hazaér-e a fiaihoz.

A nő egyébként mindig igyekezett figyelni saját biztonságára: van önvédelmi kése, amivel bánni is tud, és van paprikaspraye is, csakhogy ezek aznap otthon maradtak. Testhez simuló sportruháján nem volt zseb, ami beletehette volna őket. Ezért kezdett bele Jennifer a kelepcemelltartó tervezésébe.

Fotó: Facebook / Booty Trap Bras
Fotó: Facebook / Booty Trap Bras

Egy látszólag szokványos sportmelltartóról van szó, aminek azonban van egy titkos zsebe, amiben egy apró, de kézre álló penge rejtőzik. Azoknak pedig, akik idegenkednek a késtől, tervezett egy olyan verziót is, amelyikbe paprikaspray rejthető.

“Csak a biztonság kedvéért, mert sohasem lehet tudni” – véli Jennifer, aki fura mód, ma már kicsit örül is annak, hogy átment azon a hátborzongató, de szerencsés véget ért támadáson.

„Meg kellett történnie ahhoz, hogy továbbfejlődhessek. Tudom, hogy nagyon szerencsés voltam, de azt is, hogy nagyon sok nő nem mondhatja el ezt magáról. Ezért szeretnék segíteni” – mondja.

A pengezsebbel varrt melltartót, Jennifer 55 dollárért (kb 15 ezer forintért) adja a bootytrapbras.com-on, a kiskést külön kell megvenni hozzá, az még 13 dollárba (3500 forintba) kerül. A paprikaspray-vel felszerelhető melltartó, és a spary is olcsóbb egy kicsit: 50, illetve 12 dollárt (14 ezer, illetve 3300 forintot) kell érte Amerikába utalni.

(via Fox8)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik