Élet-Stílus

Megérkezett az LG eddigi legenergiahatékonyabb hűtőszekrény-családja

Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az LG legújabb nagyteljesítményű alulfagyasztós hűtőszekrény-családja, melynek modelljei maximalizálják az energiahatékony és környezetbarát működést, valamint segítik a fenntartható fejlődés folyamatát. A tervezés során az LG figyelembe vette a tudatos fogyasztók legfontosabb igényeit és elvárásait — így megalkotva az eddigi legenergiahatékonyabb és leginkább környezetbarát alulfagyasztós hűtőszekrény-családját. Az eddigi legenergiatakarékosabb működést az LG fejlett inverter lineáris kompresszora biztosítja, amely akár 32 százalékkal is képes csökkenteni a készülék energiafogyasztását a hagyományos kompresszorral ellátott hűtőkhöz képest, így ez akár több ezer forintos megtakarítást is jelenthet éves szinten egy család számára.
Fresh_Balancer_veggies
Ráadásul az új alulfagyasztós hűtőcsalád legtöbb tagja a vállalat NatureFRESH rendszerével érkezik, mely lehetővé teszi, hogy még tovább maradjanak frissek a hűtőben tárolt élelmiszereink. A NatureFRESH technológia három funkcióból áll, a FRESHBalancerből, a FRESHConverterből és a NatureFRESH hűtési rendszerből. A FRESHBalancer funkcióval beállíthatjuk a gyümölcs- és zöldségtároló fiókok páratartalmát — ezzel meghosszabbítva a romlandó élelmiszerek fogyaszthatóságát. A FRESHConverterrel a húsok, halak és zöldségek tárolására hozhatunk létre egyedi, ideális mikroklímát a hőmérséklet optimalizálása révén. Az LG NatureFRESH hűtési rendszere pedig azzal biztosítja az egyenletes hőmérséklet-szabályozást, hogy a hűtőszekrényben lévő hideg levegőt a polcok között keringeti, így meghosszabbítva az élelmiszerek frissességét.

Az LG — az energiahatékony és környezetbarát kivitel mellett — a tervezés során a praktikus kialakításra és a nagyobb edényekben tartott élelmiszerek tárolására is gondolt, ezért egy két lépcsőben összecsukható polccal, valamint egy nagyméretű fagyasztó zónával szerelte fel legújabb modelljeit, melyekkel egyszerűbben rendezhetjük a jövőben a hűtőben tárolt élelmiszereinket.

Pollux2_1000px

Az újdonságok — akár vízadagolós kialakításban is — 2016 júniusától folyamatosan érkeznek számos különféle energiaosztályban, színben és kapacitásban. További információ a http://www.lg.com/hu/alulfagyasztos-hutoszekrenyek  oldalon érhető el.

LG Logo_3D_Positive_Tagline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik