Élet-Stílus

Gazdája szeme láttára ölték meg a 14 éves tacskót

A tettesek az eset után egyszerűen elsétáltak.

Mára gyakorlatilag az egész világot bejárta az a szívszaggató fotó, amit múlt hét szerdán készített egy kutyáját sétáltató gazdi az egyik torontói parkban. A szóban forgó képen egy idős férfi látszik, ahogy kutyája élettelen testével a karjaiban próbál felelősségre vonni egy másik, egyszerre négy kutyát sétáltató gazdit.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A 81 éves Kurt Haupt a CityNews című kanadai hírportálnak elmondta, az eset olyan gyorsan történt, hogy egyszerűen nem maradt ideje reagálni.

„A négy kutya már a parkban volt, mikor megérkeztünk Dackyval. A kutyám odarohant, hogy köszöntse a négy nagyobb kutyát, akik valószínűleg támadásnak fogták fel a gesztusát és rárontottak. Az egyik kutya felkapta Dackyt, aztán nagy erővel a földhöz csapta.”

Az idős férfi elmondta, mikor kutyája nem mozdult meg, tudta, hogy elpusztult. Odasietett a testhez, felemelte, majd elindult a négy olasz masztiffot sétáltató férfi irányába, hogy számon kérje őt. Csakhogy legnagyobb meglepetésére a gazdi – mintha mi sem történt volna – hátat fordított neki, és kutyáival elindult hazafelé.

Kép forrása: GoFundMe
Kép forrása: GoFundMe

Hála az egyik szemtanú telefonos képeinek, a rendőrök hamar a gondatlan gazdi nyomára akadtak. Kiriakos Nendostól elkobozták kutyáit, valamint eljárást kezdeményeztek ellene rongálás miatt. Ezzel kapcsolatban Kurt Haupt elmondta, örül, hogy felelősségre vonják a férfit, de hozzátette, fájdalmát ez sem csillapítja. Az egyedülálló férfinek Dacky volt a mindene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik