Élet-Stílus

Vizelet kerülhetett a müzlibe – videó

Az elkövető felvette, ahogy rápisil a gyártósorra.

Vizsgálat indult egy – alább is látható – brutális videó miatt, amely március 11-én került ki a WorldStarHipHop.com oldalra. A müzli-nagyhatalom Kellogg cég egyik egységében készült a felvétel, és az látható rajta, hogy valaki a gyártósorra vizel.

A cég belső vizsgálata máris kiderítette, hogy 2014-ben készülhettek a képsorok a memphisi gyárban. A Kellogg azonnal közleményt adott ki, amelyben tudatta: a cég vezetését felháborította az elfogadhatatlan jelenetet tartalmazó felvétel, és szorosan együttműködik majd a hatóságokkal, hogy mihamarabb kivizsgálják az esetet.

Egyelőre nem tudni, ki(nek a nemi szerve) a videó főszereplője, de talán a nyomozás során az elkövető személyére is fény derül. A cég felsorolta, mely termékeket érinthette a videóban látható tevékenység (rizsszelet, rizses müzli, puffasztott rizses sütemény), de a jó hír, hogy a videó olyan régen készült, hogy ezeknek a termékeknek már réges-rég lejárt a szavatossági ideje, így már nem okozhat egészségügyi problémát az extra összetevővel gazdagított édesség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik