Élet-Stílus

Vajúdás közben sminkelte ki magát a kismama

Már jóval a szülés előtt eltervezte, hogy tökéletes külsővel fogadja majd kislányát.

A fiatal New York-i sminkmesternek, Alaha Majidnak a sminkelés soha életében nem volt „csak egy munka”. Mióta az eszét tudja él-hal a dologért, számára ez egyszerre hivatás, hobbi és szenvedély. Nem csoda, hogy a sminkkészletét még akkor sem volt hajlandó otthon hagyni, mikor a közelmúltban arra ébredt, hogy megindult nála a szülés.

A fiatal anyuka azt mondja, jó előre eltervezte, hogy első gyermekét, kislányát, tökéletes nappali sminkben fogadja majd, ezért miközben vajúdott, minden erejét összeszedte, hogy kifesthesse magát.

 „Az összehúzódások alatt kénytelen voltam egy kis szünetet tartani, de ahogy csillapodott a fájdalom és lélegzethez jutottam, máris újra ecset volt a kezemben”

-mondja a fiatal nő, aki Instagramon élőben közvetítette a műveletet, több százezer rajongójának.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Alaha a szülés után bevallotta, a fájdalom a procedúra vége felé olyannyira elviselhetetlenné vált, hogy a befejező ecsetvonásokat kénytelen volt gyermeke apjára bízni, aki mindvégig mellette volt.

A fiatal nő vágya végül teljesült: tökéletes sminkben vehette kézbe első gyermekét, a megható pillanatról pedig még egy fotót is készíttetett.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

„Nem szépítem, a szülés nagyon kemény volt. Ennek ellenére hálás vagyok, hogy átélhettem és megtapasztalhattam minden szépségével és fájdalmával együtt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik