Élet-Stílus

Meghalt a 22 éves nő, miután terhességnek hitték a rákját

Alig három hetet élt a diagnózisa után.

„Mikor az első vizsgálatok után azzal jött haza, hogy az orvosok szerint terhes, kiborultunk. Egy percig sem hittük, hogy tényleg ez áll a háttérben, már csak azért sem, mert tudtuk, hogy Demi pontosan és rendszeresen szedte a fogamzásgátlót”

-nyilatkozta a 22 éves brit lány gyászoló édesapja, Christ Wright. A férfi a Telegraph című lapnak elmondta azt is, az orvosok azért gyanakodtak arra, hogy Demi esetleg terhes, mert a vizsgálat során HCG-hormont találtak a szervezetében.

„A rémálom tavaly novemberben kezdődött. Demi ekkor érezte először azt a furcsa fájdalmat az oldalában. Hetekig szenvedett: abban bízott, hogy a fájdalom, ahogy jött, úgy el is múlik majd. Sajnos nem így lett.”

A fiatal lány, akit gyerekkorában jóindulatú májdaganattal diagnosztizálták, és aki emiatt évente járt kivizsgálásra, először ultrahangos vizsgálatra küldték. Miután terhességnek nem találták nyomát, az orvosok további vizsgálatokat rendeltek, melyek kimutatták: Demi máján rosszindulatú daganat fejlődött, ami ráadásul szétterjedt az egész szervezetében.

„Egyetlen egyszer se láttam őt sírni. Mikor kiderült, hogy betegsége gyógyíthatatlan, és az egész család összeomlott, ő tartotta bennünk a lelket. Leültetett maga mellé az ágyra, átölelt és azt mondta, minden rendben lesz.”

A fiatal nő három héttel később meghalt. Gyászoló családja most azért küzd, hogy mással ne fordulhasson elő hasonló tragédia. Azt szeretnék elérni, hogy a Demiéhez hasonló betegségeket minél hamarabb ki lehessen szűrni, hogy az érintettek esélyt kapjanak a gyógyulásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik