Élet-Stílus

„Nem akarom, hogy a fiaim azt higgyék, a nők olyanok, mint a magazinokban”

A 32 éves blogger anyuka, aki a „szülőszexről” szóló posztjával lett világhírű, újra hallatott magáról.

Constance Hall a szülőszexes posztja után ezúttal a nemzetközi nőnap alkalmából ragadott billentyűzetet, és ha már írt, kanyarított egy rövid, ám annál hatásosabb posztot arról, hogy az anyukák igenis mutassák meg és vállalják meztelen testüket a gyermekeik előtt.

„Arra buzdítanám a világ nőit, hogy legyenek bátran meztelenek otthon, a gyermekeik és a férjük előtt”

-írja a 32 éves ausztrál anya, majd gyorsan hozzáfűzte, nem akarja, hogy a fiainak irreális elvárásai legyenek a nőkkel szemben. Nem akarja, hogy azt higgyék, minden nő olyan, mint a magazinokban.

„Továbbmegyek, azt sem akarom, ha a lányomnak ezekben az újságokban szereplő, szétfotoshopolt nők lennének a példaképei.”

A háromgyerekes édesanya posztja hatalmas siker: három órával a közzététel után már több mint 28 ezer lájkot kapott rá. Constance a posztban egyébként elárulta, okkal írta ki magából a gondolatait, szeretné, ha ennek hatására megváltozna valami.

„Hiszem, hogy a saját magukat, és a testüket szerető és büszkén vállaló „Királynők” hatására, radikálisan megváltozik majd a jövő generációk „szépségről” alkotott véleménye. […] Ha vannak terhességi csíkjaid, borotválatlan hónaljad, lógó melled, lapos popsid, narancsbőröd, pocakod, vagy más olyan tulajdonságod, amitől IGAZI nő leszel, kérlek készíts magadról minél több képet. A VILÁGNAK KÉTSÉGBEESETTEN SZÜKSÉGE VAN RÁTOK GYÖNYÖRŰ, TERMÉSZETESEN SZÉP NŐK.”

I advocate nakedness around your children, homes and husbands. I don’t want my boys expectations of women to resemble…

Posted by Constance Hall on Monday, March 7, 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik