Élet-Stílus

Itt a legújabb fitneszőrület: eddzen borral!

Rávenni magunkat a sportra néha nehezebb feladat, mint maga az elvégzendő gyakorlatsor. Szerencsére April Storey fitneszbajnok kitalált egy remek módszert, amivel azoknak is kedvet csinál az edzéshez, akik messziről elkerülik a konditermeket.

Mit kell tennünk?

  • vegyünk le a polcról két üveg bort
  • az egyiket nyissuk ki, és töltsünk egy pohárkával
  • a másikat hagyjuk bontatlanul
  • most pedig végezzük el a videón látható gyakorlatsort

April alábbi videóját eddig 19 millióan látták, motiváló ötletével pedig debütált már a People magazinban, a CNN-ben, a The Today Show-ban és a Good Morning Americában is.

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, a lány “módszere” nyilvánvalóan poén, bár kétségtelen, hogy a bemutatott gyakorlatok otthoni körülmények között is könnyedén elvégezhetők.

Az interneten elérhető fitneszvideók többségében hihetetlenül fitt, hihetetlenül tökéletes testalkatú sportemberek mutatnak riasztóan kemény gyakorlatsorokat. Egy hétköznapi ember ezeket nem tudja vagy nem is akarja önállóan elvégezni.

Legtöbbünk csak egyszerű tanuló, munkavállaló, anyuka vagy apuka, akik próbálják megtalálni az egyensúlyt az egészséges életmód és az élet élvezete között. A “módszer” azért lett hirtelen ilyen sikeres, mert pont ezt a hiányt tölti ki, plusz még vicces is – tette hozzá April Storey.

Az első videó visszhangján felbuzdulva April készített egy második részt is.

Itt legjobb barátnőjével mutatják be, hogy miként lehet a borospoharat és a teli üveget edzés közben hasznosítani.

A lány szerint videói igen hasznosak, mert felhívják a figyelmet arra, hogy a sport és a tudatos életmód mellett megfér, ha néha iszunk egy pohár bort vagy legurítunk egy korsó sört. A lényeg a mértékletesség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik