Élet-Stílus

Nagy a baj: túl sokan szexelnek a fürdőben

Szex és New York és medencék: orgiák zajlanak a népszerű komplexumban. A vezetés tehetetlen.

Egyre komolyabb gondot okoz a New York-i Spa Castle üzemeltetőinek a rengeteg szex. A Queensben található óriásfürdőben láthatóan nem bírnak magukkal a vendégek.

A NY Postnak nyilatkozott az egyik alkalmazott, és elmondta: gyakran olyan látvány tárul elé,

mintha egy pornófilm forgatásán lenne.

A lap szerint munkatársuk számos látogatása során több furcsa jelenet szemtanúja is volt, egyszer például egy teljesen meztelen nőt látott egy üldögélő férfi előtt állni; a nő keze fel-le mozgott a vízben.

A riportban a fürdő több vendégét is idézik; egyikük már egy ideje nem jár szombati napokon a strandra, méghozzá azért, mert a szabadtéri medencékben szabályos orgia zajlik olyankor. Egy 46 éves látogató szemtanúja volt, amint két férfi kényezteti egymást a szauna öltözőjében; egy 63 éves vendég pedig egyszer egy fiatal csókolózó párra lett figyelmes, és amikor a fiú kijött a vízből,

olyan merevedése volt, amilyet a szemtanú korábban még sosem látott.

A víz alatt szexelő párok mindennapos látványt jelentenek a szabadtéri és a fedett medencékben, a fürdő vezetése pedig képtelen kezelni a kialakult helyzetet. A komplexum egyébként jelenleg zárva van, miután egy hatéves kislány haja beakadt az egyik medence lefolyójába, és nem sok hiányzott, hogy a gyerek belefulladjon a vízbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik