Élet-Stílus

Nekimentek az anyának, mert órákra sírni hagyta gyermekét

A fiatal nő több goromba megjegyzést kapott a bevásárlóközpontban. Volt, aki ennyi alapján rossz anyának nevezte őt.

„Miért nem viszi már ki a levegőre egy kicsit azt a gyereket?”

„Ez a kislány túl nagy ahhoz, hogy babakocsiban üljön.”

Ilyen és ehhez hasonló goromba megjegyzéseket kapott a minap a 23 éves Sammi Ovington, miután úgy döntött, bevásárolni viszi a hároméves kislányát, Skye-t, aki végül az egész vásárlást végigzokogta. Az anya még aznap este dühödt Facebook-posztot írt, melyben visszavágott névtelen kritikusainak. Írásában elárulta, lánya autisztikus spektrumzavarban és hipermobilitási szindrómában szenved, emellett kényszerbeteg is.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

Hozzátette, lánya mindezek ellenére boldog, kiegyensúlyozott gyermek, aki imád vásárolni. Ezért is döntött úgy, hogy magával viszi. Nem számolt azonban azzal, hogy Skye viselkedése a furcsa zajok, hangos beszélgetések és a tömeg hatására megváltozik majd. Mikor a kislány zokogni kezdett, Sammi próbálta őt megvigasztalni, de nem járt sikerrel.

„Mikor hiába próbálkoztam, úgy döntöttem, gyorsan megveszem, ami kell és megyünk is haza. Skye közben végig ordított. A bevásárlóközpontban szinte minden szem ránk szegeződött. Volt, aki nem érte be a csúnya nézéssel, hanem megjegyzéseket tett ránk”

-panaszolta az anyuka, aki elmondta, még soha életében nem érezte annyira megalázva, mint most.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„A mai nap nehéz volt. Még soha nem ítéltek el egyszerre ilyen sokan olyasmi miatt, amiről fogalmuk sincs. Az építkezés zaja, az autók, a dudálás, az üzletekből áramló zene, egyszerűen túl sok volt ez Skyenak. Úgy reagált az őt zavaró dolgokra, ahogy szokott: eltakarta a füleit és ordítani kezdett. Nem egyszerű hisztiről volt szó, Skye félt  és pánikba esett. És ennek ellenére, imádok a lányommal vásárolni és nem fogok bocsánatot kérni azért, mert a sírása valakinek elrontotta a bevásárlását.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik