Élet-Stílus

Megtáncoltatta beteg nagymamáját az unoka

Csak mosolyt akart csalni imádott nagyija arcára.

Megható, és egyben szívmelengető pillanatokat örökített meg az az új-zélandi fiatalember, aki a közelmúltban videóra vette, ahogy a nagymamájával táncol. Mint kiderült, az idős asszony már jó ideje ágyhoz kötve él: kora és betegsége miatt mostanra teljesen legyengült, segítség nélkül járni sem tud már.

Unokája azonban nem volt hajlandó beletörődni abba, hogy nagymamája mozgásképtelen, ezért rávette, hogy táncoljon vele. Bár az idős nő vonakodva mondott igent, néhány perccel később már nagyon is élvezte a dolgot.

„A memóriája már nem a régi, de még mindig emlékszik a mozdulatokra” – írta a videó mellé az új-zélandi fiatalember, Jarryd Stoneman, majd hozzátette, semmihez sem hasonlítható az az érzés, amit akkor érzett, mikor újra látta nagymamáját mosolyogni.

A videó, amit Jarryd a Facebookra töltött fel, óriási siker. Néhány nap alatt 100-nál is több pozitív komment érkezett alá, és 5000-nél is több megosztást kapott.

Asked nanny for a dance she can’t remember much but she still knows how to move Ashleigh Stoneman Benita Burland Urshula Burland David Grace Hugh Grace

Posted by Jarryd Stoneman on Wednesday, March 2, 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik