Élet-Stílus

Kifejlesztették a desszertet, amit ha megeszel, rohamosan fogyni kezdesz

Szinte már mindenki kívülről fújja, hogy milyen étrendet kell követnie annak, aki szeretne egészségesebben élni. Zöldségek, turmixok, cukormentes ételek és italok és persze rengeteg lemondás. Akármilyen nehéz az életmódváltás, csak ez az egyetlen út járható.

Most a fent írt sorokat próbálja megcáfolni a NUFF nevű vállalat, ami olyan speciálisan édességek gyártására szakosodott, amelyek zsírégető hatásúak. Persze nem egyedülálló dolog a zsírégető étrend, de az ilyen különleges receptek alapján készült fogyókúrás ételek sokszor nem is emlékeztetnek az eredeti fogások kinézetére, az ízekről meg az illatokról már nem is beszélve.

Kép: MIrror/NUFF

A NUFF-nak, saját állítása szerint sikerült olyan fánkot és brownie-t készítenie, ami megszólalásig, pontosabban harapásig és rágásig hasonlít az eredeti desszertek ízére, állagára és illatára. A cég nemcsak ezt a két terméket gyártja majd, hanem egyéb édességeket is, mint az amerikai csokis keksz.

A NUFF pékjei úgy készítik az ételeket, hogy abban szinte egyáltalán ne legyen telített zsírsav, de csökkentettek a cukor és szénhidráttartalmon is. A vállalat 27 éves ügyvezetője, Kevin McLoughlin azt mondja, hogy az ő édességei legalább olyan finomak, mint a hagyományos sütemények, csak a NUFF termékei még egészségesek is.

Szeretnék alternatívát mutatni azoknak az embereknek, akik szeretnének fogyni, de nem akarnak lemondani a jó ízű édességekről.

Zárja gondolatát McLoughlin, aki már maga is kipróbált rengeteg fogyókúrás étrendet, de a legtöbbjük olyan szigorú volt, hogy nem tudta őket betartani.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik