Élet-Stílus

Jó okkal kapott fogszabályzót ez a tüneményes kiskutya

Ha nem teszik rendbe a fogait, gazdái szerint nem élhetne boldog, teljes életet.

Alig néhány nap alatt egy világ zárta a szívébe Wesley-t, a mindössze hathónapos golden retriever kölyköt. Ám ellentétben a többi állatsztárral, ezt a kiskutyát nem egy veleszületett, különleges adottság, vagy épp tanult képesség tette ismertté. Wesley, a fogszabályzójával hódít, amit azért kapott gazdáitól, hogy boldog és teljes életet élhessen.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A kutyakölyök egy a fogait érintő, malokklúzió nevű rendellenességtől szenved: a fogai szabálytalanul, nem a megfelelő helyeken nőttek, ezért Wesley nem tudta rendesen összezárni az állkapcsát. Hamar kiderült, hogy a kiskutya problémája nem csak esztétikai jellegű. Gazdija, Molly Moore a Buzzfeed amerikai hírportálnak elmondta, azután döntöttek a fogszabályzás mellett, hogy rájöttek, a kutya a rendellenesség miatt nem eszik rendesen.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

“Híznia kellett volna, de Wesley csak fogyott, ezért megkértem édesapámat – aki állatorvos és a kutyák fogászati ellátására specializálódott -, hogy találjon neki egy hatékony, de fájdalommentes megoldást”

-mondja a fiatal nő, majd elárulja, miután közzétették a Facebookon a Wesleyről készült képeket, rengeteg visszajelzést kaptak.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

“Rengeteg komment érkezett a képek alá. A kommentelők többsége gratulált édesapámnak az egyedülálló megoldáshoz, de voltak olyanok is, akik nem tetszésüket fejezték ki. Sőt! Olyan is akadt, aki állatkínzásnak tartja, amit Wesleyvel csinálunk.”

Szerencsére Wesley mindebből semmit nem észlel. A képek tanúsága szerint boldogan éli a hathónapos kölyökkutyák gondtalan és boldog életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik