Élet-Stílus

A pilótától tudta meg egy férfi, hogy apa lesz

A Las Vegasból Pennsylvaniába tartó gépen közölték vele a jó hírt. Kis híján lemaradt a bejelentésről.

 

-vallja be a 32 éves, pennsylvaniai férfi, Eric Sadiwnyk, akit akkor azon a bizonyos Las Vegasból induló járaton élete meglepetése ért. A férfi a Today című amerikai hírcsatornának elmondta, eseménydús vakáció után indultak volna haza feleségével, ráadásul hét órát kellett a reptéren várniuk, így mikor végre helyet foglaltak a repülőn, leginkább csak aludni szeretett volna.

“Csak fél füllel hallgattam a pilótát. Őszintén azt hittem, hogy ez is csak egy, a felszállás előtt megszokott sokféle közlemény közül. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a férfi a nevemet mondja, meg az ülőhelyem sorszámát. Nem mindennap történik ilyesmi.”

A pilóta ezt követően közölte Eric-kel, hogy bár pénzt nem nyert Las Vegasban, így is megütötte a főnyereményt, ugyanis apa lesz. A hír hallatán Eric megdöbbent, majd zokogni kezdett. Reakciójáról mellette ülő felesége készített videót:

Here’s a MUST WATCH! A few weeks ago, my husband Eric Sadiwnyk got quite the surprise on our returning flight from Las Vegas. There aren’t enough Thank You’s for the crew of American Airlines Flight 607 (1/13/16) with service from Las Vegas to Philadelphia. You all helped me to pull this off seamlessly! I’m hoping if this video makes it around the internet a bit, I may be able to find the crew and Thank them again! I’ll also be sending a copy to American Airlines Customer Relations. I love you Eric Sadiwnyk!

Posted by Lisa Sadiwnyk on Friday, February 26, 2016

Lisa a Todaynak elmondta, hazatérésük előtt két nappal tudta meg, hogy várandós. Hozzáteszi, nehéz volt titokban tartania egy ekkora örömhírt férje előtt, különösen úgy, hogy évek óta próbálkoztak már a családalapítással.

“De azt szerettem volna, ha a bejelentés legalább olyan különleges lesz majd, mint maga a hír”

-mondta Lisa, aki beszállás előtt kérte a gép személyzetének segítségét. A kismama, aki szeptemberre várja első gyermekét elmondta, jó előre megírta a szöveget, amit a pilótának csak be kellett olvasnia.

“Mi közben a gépre vártunk, azt mondtam Ericnek, hogy elmegyek rágcsálnivalóért. Így nyertem időt, hogy észrevétlenül beszélhessek a gép személyzetével. Megkértem őket arra, hogy ha lehet, még felszállás előtt olvastassák be az üzenetet. Szerencsére, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, így a meglepetés tökéletesre sikerült.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik