Élet-Stílus

Tetováltatná egyéves fiát, mert nem tudja megkülönböztetni ikertestvérétől

Az amerikai édesapát a Reddit-felhasználók többsége támogatja.

Pedig a Thrwydad nevű Reddit-felhasználónak és feleségének gyakorlatilag létkérdés, hogy minden élethelyzetben különbséget tudnak-e tenni egypetéjű ikerfiaik, Adam és Aaron között. Aaron ugyanis egy olyan születési rendellenességgel jött a világra, amire minden nap gyógyszert kell kapnia. Csakhogy az elmúlt egy évben többször is megesett, hogy a szülők – vagy épp a nagyszülők – a megtévesztő hasonlóság miatt a rossz ikernek adták be az orvosságot.

Ennek következtében az egyébként egészséges iker, Adam beteg lett, míg testvére, Aaron – épp a gyógyszer elmaradása miatt – kórházba került. Thrwydad Reddit-posztjában elárulta, miután kipróbáltak több különféle nyak- és karláncot, végső kétségbeesésükben úgy döntöttek, alkoholos filccel jelölik meg az egészséges iker lábát.

„Aaron bőre nagyon érzékeny, ezért őt nem jelölhettük meg. Adam lábáról viszont az első fürdés után lejött a jelzés, így aznap este a nagymama – ahogy az ilyenkor lenni szokott – össze is keverte őket.”

Az apa a posztjában elmondja, a láncokon kívül próbálkoztak már körömlakkal és egyedi ruhákkal is, de a biztos megoldásnak mégis a tetoválást tartja. És, ebben a Reddit-felhasználók is egyetértenek vele. A kommentelők többsége azt mondja, egy kis, anyajegyhez hasonló pötty a gyerek talpán vagy lábfején ebben az esetben teljesen elfogadható. Még akkor is, ha az Egyesült Államok legtöbb államában tiltják a kiskorú gyermekek tetoválását.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik