Élet-Stílus

Rutinműtétbe halt bele a 25 éves fiatal nő

A modell a melleit szerette volna megnagyobbítani. Nem tudta, hogy az operáció az életébe kerül majd.

A 25 éves kínai divatmodell, Ting Ting még február 17-én feküdt kés alá, miután orvosa meggyőzte őt arról, hogy az eljárás ma már rutinbeavatkozásnak számít, ráadásul teljesen biztonságos. A kínai lapok szerint a Shenzhen tartományban élő fiatal nő már régóta elégedetlen volt mellei méretével: azután döntött úgy, hogy felkeres egy plasztikai sebészt, hogy a dolog már az önbizalmára is kihatott.

A plasztikai sebész már az első találkozáskor meggyőzte Ting Tinget, hogy mindenképp szüksége van a műtétre, ráadásul, közvetlenül az operáció előtt arra is rábeszélte páciensét, hogy a mellén kívül a szemhéját is műttesse meg – írja a Sohu című lap.

Egyikük sem számolt azzal, hogy a rutinbeavatkozás során komplikáció lép majd fel, ami a fiatal nő életébe kerül. Pedig így történt. Az altatást követően a sebész még épp csak elkezdte a mellnagyobbító műtétet, mikor páciense pulzusa, majd a vérnyomása is zuhanni kezdett. A kétségbeesett stáb válaszul adrenalint adott a fiatal  nőnek, de hiába: Ting Ting szíve leállt és ezután már hiába próbálták visszahozni az életbe, a műtőasztalon meghalt.

Családját csak órákkal később értesítették a tragédiáról. A klinika vezetősége közleményben kért bocsánatot a gyászoló családtagoktól és felajánlotta, hogy kártérítést fizet nekik.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik