Élet-Stílus

Csodadoktorok a Pilisben

Közösségi finanszírozásban gyűjtik a pénzt egy most épülő magyar spirituális központra, az Álomvölgyre. Ingyen segítenének a betegeken az itt dolgozó lélekdoktorok. A leendő piliscsabai központot A végső valóság című könyvvel népszerűvé vált Balogh Béla és az általa vezetett Fehér Sas Páholy Közhasznú Alapítvány jegyzi.

Segítséget kérnek, hogy segíthessenek

Ha ön is beleadna a központ létrehozásába, akkor ide kattintson!

A Fehér Sas spirituális gyógyítói valójában nem gyógyítanak, nem váltják ki az orvost, az általuk tanított meditáció, a segítségükkel elért belső nyugalom és harmónia megteremtése nem helyettesíti az egészségügyi ellátást, de kiegészíti azt.

Ahogy Balogh Béla fogalmaz: “A Fehér Sas Páholy gyógyítói nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy a gyógyulni vágyó ember visszataláljon a teljes élethez.”

Ez pedig közvetetten a valódi gyógyulásra is kihat. Meglepően hatásosan.

Néhány évvel ezelőtt az Egészségforrás Alapítvánnyal közösen végzett kutatásban 34 melldaganatos nő vett részt. Mindegyikük túl volt legalább egy hagyományos orvosi beavatkozáson (kemoterápián, műtéten stb). A daganatos nők kezelését kiegészítették a spirituális gyógyítók úgynevezett onkopszichológiai módszereivel. Öt évvel később kiértékelték az eredményeket, orvosi távolságtartással fogalmazva: az életben maradás 100 százalékos volt.

Bárki beleadhat

A piliscsabai központ építését három éve kezdték el mindenféle állami, külföldi vagy pályázati támogatás nélkül, kizárólag adományokból. A hagyományos pénzgyűjtés most új szintre lépett, kiegészült egy internetes verzióval, az USA-ban már bevált crowdfundinggal.

Az Álomvölgyet nem egy nagy cég vagy állami szereplő finanszírozza, hanem bárki beleadhat bármennyit.Apránként, akár 5 dolláronként (kb. 1400 forint) gyűjtik össze a pénzt, és amikor a szükséges összeg összejön, azt transzparensen elköltik az építkezésre. Az adományozók pedig a felajánlásokhoz mérten ajándékokat is kapnak.

Ide kattintva lehet segíteni a lélekdoktoroknak.

Balogh Béla azt mondja, szeretné, ha az építkezés hároméves évfordulójára, idén augusztusra ki tudna nyitni az Álomvölgy központ. Ehhez azonban még sok pénzre és sok lelkes támogatóra van szükségük.

Galéria

Ajánlott videó

Olvasói sztorik